ADANA / ÇUKUROVA - Attila İlkokulu

Attila İlkokulu

Huzurevleri Mah. 77146 Sok. No 3 Çukurova/ADANA
Vizyon
Değişen dünya şartlarına ayak uydurabilen,bunu çalışanlarına ve öğrencilerine yansıtabilen,öğrencilerin yaratıcı gücünü,becerilerini geliştirme çabasında olan ve onların önündeki fırsatları sağlayacak mevcut fiziki şartlarını geliştiren ve bunun için çaba harcayan ve çevresine okuma bilinci aşılayan, başarılı, disiplinli öğrenciler yetiştiren, tüm işlerin hep birlikte paylaşıldığı, düşünen, sorgulayan ve öğrendiklerini paylaşabilen bir kurum kültürüne sahip olmak.
Misyon
Biz Attila İlkokulu olarak okula öğrenmek için gelen fırsatlar isteyen, fırsatları en iyi şekilde kullanan, düşünceyi, yorum yapmayı bilen, öğrenmeyi öğrenmiş, günümüzün gelişen teknolojisini takip edebilen, değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazanan, etkili iletişim kurabilen ve kendine güvenen öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
"Atatürk ve Cumhuriyet" konulu resim yarışması birinciliği. "Ekmek İsrafı" konulu resim yarışması üçüncülüğü. "Masa Tenisi" il birinciliği.
Öğretim Şekli :İKİLİ
07:40 Başlama 17:30 Bitiş
KLİMALI
ADSL (1 Mbit)
7/C, İtimat 4, Belediye Otobüsü ve Metro ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Huzurevleri Mah. 77146 Sok. No: 3 (Huzurevleri Batısı ve Gizerler Market Yanı) Çukurova/ADANA Tel: 0(322) 248 32 36 e-mail: 726833@meb.k12.tr
Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.