ADANA / ÇUKUROVA - Attila İlkokulu

Mrt

Okulumuzda Mangala Turnuvası düzenlendi.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞEHİTLİK ZİYARETİMİZ.

Mrt

Okulumuz 3-K Sınıf Öğretmeni Hacer POLAT tarafından yapılan e Twinnig Projesi''Climate Friends'' Ulusal Kalite Etiketi almıştır. Görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 3-E Sınıf Öğretmeni Dilek KIRKOÇ tarafından yapılan eTwinning Projesi "GREEN KIDS IN GREEN SCHOOLS" Ulusal Kalite Etiketi almış ve Hırvatistan'ın en iyi eTwinning Projesi seçilerek Avrupa Kalite Etiketi almıştır.

Mrt

Deprem ve Tahliye Tatbikatımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ Projesi Kapsamında Deyim ve Atasözlerimizi bulan öğrencilerimizin ödül töreni.

Şbt

İstiklal Marşı'nı En Güzel Ben Okuyorum Yarışması'nda okulumuz 3-F sınıfı Öğrencisi Beril BAYKAL bölge birincisi olmuştur.

Şbt

6 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE KAYBETTİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZI ANMA PROĞRAMI YAPILDI

5 OCAK ADANA'MIZIN KURTULUŞU COŞKUYLA KUTLANDI.

Ara

Toplum Destekli Polislerimizce Polislik Mesleği Tanıtımı yapıldı.

Ara

Okulumuz Öğrencileri Çevreyi Kirleten Atık Pilleri Toplama Kampanyası Başlattılar

Kas

OKULUMUZDA VELİLERİMİZE 09/11/2023 TARİHİNDE REHBERLİK SERVİSİMİZCE 'ÇOCUK İHMALİ VE İSRİSMARI'KONULU SEMİNER ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.

Kas