T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / ÇUKUROVA - Attila İlkokulu

EROL KARARMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

 

Okul Müdürümüz Erol Kararmaz, Osmaniye Düziçi doğumludur. İlkokulu Çamiçi  Köyü İlkokulunda, Ortaokulu Karacaören Köyü Ortaokulunda , Liseyi Düziçi Öğretmen Lisesinde tamamladı.1989 yılında Hatay Eğitim Yüksek Okulundan mezun oldu.04/01/1991 tarihinde Kars ili Kağızman İlçesi Bulanık İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak  göreve başladı ardından 16/03/1992 tarihinde Şanlıurfa Merkez Kızlar İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak görevine devam etti. 15/09/2000 tarihine kadar bu okulda görev yaptı. Bu okulda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı 1997 YILINDA BİZZAT İLKÖĞRETİM GENEL MÜDÜRÜ Sn. EKREM YANGIN KIZLAR KÖYÜ İLKOKULUNA GELEREK Çalışmaları yerinde incelemiştir ve aylıkla ödüllendirme vermiştir.

 

2003 yılına kadar Karaisalı Bucak İlköğretim okulunda,2003-2005 yıllarında Yüreğir İsmail Sefa Özler İlköğretim Okulunda, 2005-2011 yıllarında Çukurova Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2009 yılında Lisans Tamamlama yaparak eğitimini 4 yıla tamamlamıştır. 23/06/2011-17/06/2016 tarihleri arasında  Yüreğir Anadolu Efes İlkokuluna Okul Müdürü olarak görev yapmıştır.2014 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans bölümünden mezun olmuştur. 14/07/2016 tarihinde Çukurova İbn-i Sina İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü görevine başlamıştır. Bu okuldaki çalışmalarından dolayı Adana Valiliğimiz tarafından BAŞARI BELGESİ ile Çukurova Kaymakamlığımız tarafından ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirilmiştir. Ayrıca Çukurova Kaymakamlığımız tarafından “Aylıkla” Ödüllendirilmiştir. eTwinning projeleri ile ilgili öğretmenlere yaptığı rehberlik ve yönlerndirmeler sayesinde öğretmenlerimizin hazırladığı projelerle İbn-i Sina Ortaokulunda  ULUSAL KALİTE ETİKETİ ve AVRUPA KALİTE ETİKETİ alınmıştır. Adana Milli Eğitim Müdürlüğümüzün uyguladığı ODAK projesinde ise İbn-i Sina Ortaokulu  ODAK KALİTE BERATI ile ödüllendirilmiştir. eTwinning Projesi kapsamında Avrupa Kalite Etilketi alınmıştır. 23/06/2021 tarihinde Çukurova Attila İlkokulu Müdürlüğüne başlamıştır.

 

Aldığı Hizmetiçi Eğitimler:Zekâ Oyunları Uygulamaları Eğitimi Kursu ,Kapsayıcı Eğitim Yöneticilerin Eğitimi Kursu, Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu, Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu, Risk Analizi Kursu, Soruşturma Teknikleri Kursu, Yöneticilik Formasyonu Kazandırma 3. Kademe Kursu, Yöneticilik Formasyonu Kazandırma 2. Kademe Kursu, Mebbis Özlük Mödülü Kullanım Kursu, Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu I. Kademe, Fatih Projesi Teknoloji Ve Liderlik Kursu, Muhakkiklik Kursu, Temel Bilgisayar ve İnternet Kullanım Kursu, MEB&İntel Öğretmen Programı Temel Kursu - Karma Eğitim Modeli, İntel Gelecek İçin Eğitim Kursu, Okul Tabanlı Afet Eğitimi Semineri, Öğretmenlerimizle 2023 e Projesi Semineri, Doküman Yönetim Sistemi Kullanıcı Eğitimi Semineri, Özel Yeteneklilerin Destek Eğitim Odası Farkındalık Semineri, Performans Değerlendirme Semineri, Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Danışman Eğitim Kurumu Yöneticisi Eğitimi Semineri, Afet ve Acil Durum Uygulama Semineri , Uzaktan Eğitim Yöntemi Kursu, Yönetici Eğitimi Semineri (Sorun Çözme Becerileri), Yönetici Eğitimi Semineri (Yönetimde Başarı), Yönetici Eğitimi Semineri (Değişimi Yönetmek), Yönetici Eğitimi Semineri (Sihirli Güç İletişim), Yönetici Eğitimi Semineri (İş Ortamında Doğru İletişim ve Verimlilik Artışı), Yönetici Eğitimi Semineri(GelecekNasılBir Öğretmen Bekliyor:Öğretmenin Geleceği-Geleceğin Öğretmeni), Yönetici Eğitimi Semineri (Öğrenme ve Öğretmede Yeni Stratejiler), Özel Eğitim Semineri, Halk Kültürü Dersi Semineri, Davranış Bozukluğu Olan Çocukların Eğitimi Semineri, Dehb Olan Çocukların Eğitimi Semineri, Otistik Çocukların Eğitimsel Tanıma Ve Değerlendirilmesi, AB Uyum Sürecinde Sivil Toplum ve Kamu kuruluşlarının İşbirliğinin Güçlendirilmesi Semineri, İlköğretim Programları Tanıtım Semineri, Okul Tabanlı Afet Eğitimi Semineri, Öğretmenlerimizle 2023’e Projesi Semineri…